Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste collega’s

Verbouwing

Het is nu april 2020. De verbouwing verloopt voorspoedig. In de drie woongroepen waar we in juli zullen starten, ligt de vloerverwarming, zijn de kozijnen vervangen en worden de muren geverfd.

De badkamers en keukenblokjes in de appartementen zijn klaar en ook in de drie gezamenlijke woonkamers zijn mooie keukens geplaatst. Binnenkort kan de pvc-vloer worden neergelegd.


Tuin

Ook de tuin krijgt steeds meer vorm: kabels voor verlichting en camera’s zijn aangelegd, er is een nieuwe toegangsweg voor de personeelsingang naast het Zijper Museum, de weg naar de hoofdingang aan de achterkant van het terrein is bestraat.

Er zijn terrassen voor de woongroepen en tussen de bomen. De contouren van wandelpaden worden zichtbaar. Ook de vijver heeft een nieuw uiterlijk gekregen, dankzij de vier vlonders die er in gebouwd zijn.

Styling

De woongroepen zullen namen van bloembollen krijgen, met elk een eigen bijpassend kleurthema. Dit geeft de verschillende woongroepen eigenheid en herkenbaarheid. Zo krijgt woongroep “Narcis” voornamelijk gele accenten, in het behang en de gordijnen bijvoorbeeld.

Samen met styliste Marjan Mooij (Mooij Zo Styling) maken we keuzes voor de verlichting en het meubilair.