Helaas, vanwege COVID19 is de open dag van 6 dec. geannuleerd!
Er is GEEN open dag!

De verbouwing van de rechtervleugel van het gebouw verloopt voorspoedig. Op 1 december 2020 worden hier twee nieuwe woongroepen met 16 appartementen opgeleverd. In december zullen we behangen en de inrichting van de keukens en de woonkamers verzorgen. We waren voornemens om geïnteresseerden de gelegenheid te bieden om een kijkje te komen nemen. Helaas kan de open dag niet doorgaan. Indien u wonen bij Het Max Plazier Huis serieus overweegt, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen via zorg@hmph.nl. Laat uw gegevens en de gegevens van degene voor wie u een plaatsje zoekt achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie voor verdere informatie het menu ‘contact’.

We zijn gestart!
Sinds 1 juli 2020 hebben wij onze deuren geopend voor de eerste bewoners. Dat is natuurlijk wennen. Voor de bewoners. Voor de medewerkers. “Wie bent u? ” “Ik kan niks vinden. ” “Waar ben ik ook alweer? ” Maar het is vaak ook heel erg fijn. We ontdekken mooie zitplekjes. Er ontstaan prille vriendschappen.

Het huis, de bewoners, de medewerkers: we beginnen voorzichtig aan elkaar te wennen. En zo, stap voor stap, ontstaat er iets heel bijzonders. Er ontstaat: een thuis.