Faciliteiten

 

In vrijheid beleven

Wij geloven oprecht in het gegeven dat onze bewoners alle vrijheid moeten hebben om naar buiten te gaan, geen deuren op slot. Wanneer zij niet de beperking hebben dat de voordeur van de groepswoning het einde van hun dagelijkse leefgebied vormt, voegt die open deur veel toe aan het leven met dementie. Wij verwachten dat als er buiten de deur van het appartement veel te beleven valt, wij het leven van onze bewoners niet alleen veraangenamen maar vooral de kwaliteit van het leven verhogen. Onze bewoners kunnen niet alleen buiten dwalen maar ook binnen afleiding vinden en plezier maken, alles afgestemd op ieders geestelijke en fysieke vermogen.

Het theater

Wij hebben straks in ons pand een mooie ruimte die voorheen de raadszaal was, omgetoverd tot een multifunctionele ruimte waar allerlei vormen van beleving voorhanden zijn. Wij zorgen ervoor dat er regelmatig het nodige wordt georganiseerd. Er is een toneel en het theater heeft plaats voor ca. 80 bezoekers.

Schoonheidsspecialiste, pedicure en kapper

Deze servicediensten mogen niet ontbreken: in minivorm maar het is er wel. De schoonheidsspecialiste, kapper en de pedicure zullen op vaste tijden of op afspraak aanwezig zijn.