De Zorg

Per woongroep zorgt een team van 7 FTE zorgmedewerkers (een mix van verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden ) voor de 8 bewoners. Met deze bezetting staan er gedurende de dagdienst en avonddienst twee medewerkers tegelijk op de woongroep. Daarnaast zijn er in de nacht altijd twee medewerkers in het pand aanwezig en is daarnaast bovendien een verpleegkundige bereikbaar.

Volledig Pakket Thuis

Het Max Plazier Huis biedt zorg volgens Volledig Pakket Thuis (VPT) aan mensen met een dementie met een zorgindicatie ZZP 5. Wij bieden zorg exclusief behandeling. De huisarts zal regiebehandelaar blijven. De huisarts in Schagerbrug, dokter Glorie, is bereid in goed overleg de patiënten in haar praktijk op te nemen. In de behandeling ondersteund door zorgmanagers Marja (verpleegkundig specialist) en Patricia (psycholoog).

Opening

In juli 2020 zijn we gestart met 16 bewoners, verdeeld over de woongroepen Narcis, Krokus en Lelie. Sinds half september 2020 zijn deze drie woongroepen in de linkervleugel compleet, er wonen 24 bewoners. Naast de Krokus wonen bovendien 12 kippen die ons dagelijks trakteren op verse eieren.

In januari 2021 is de rechtervleugel opgeleverd: de Dahlia en de Iris. Vanaf de zomer van 2021 is Het Max Plazier Huis compleet, met de opening van de zesde en laatste groep: de Tulp. De Tulp bevindt zich boven Het Praathuis. Vanuit de ruime woonkamer, diverse zithoekjes en de 8 appartementen heb je vanaf de Tulp een prachtig uitzicht over onze tuin en de weilanden aan de achterzijde.