Vacatures

Neem hier vast een kijkje achter de voordeur:

Interesse om bij ons te werken?
Mail ons dan je CV en een motivatiebief naar liz@hmph.nl

Vacatures

Nieuwe collega’s

Ben jij Verzorgende IG of Helpende (Plus) en heb je ervaring in de zorg en kennis van dementie? Kom eens bij ons langs voor een kennismaking! Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s (voor minimaal 4 en maximaal 28 uur) met een groot zorghart, die onze liefde voor het zorgen voor mensen met dementie delen.

Uniek aan het werken in onze organisatie is de aandacht voor de bewoner en voor elkaar. Het creëren van waardevolle momenten voor de bewoners staat bij iedereen op de eerste plaats. Werken vanuit dit gemeenschappelijke doel, de korte lijnen in de organisatie, de focus op ontwikkeling en de ruimte voor eigen initiatief maakt het Max Plazier Huis niet alleen een fijne plaats om te wonen maar ook om te werken!

De focus ligt op het welzijn van onze bewoners. Daarom vinden we het belangrijk dat er een ruime bezetting is van medewerkers. De hele dag, van 08.30 tot 22.00 uur, zijn er twee medewerkers aanwezig om samen voor de acht bewoners op de woning te zorgen. Dit is een mix van verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden. Zo is er tijd om écht samen de dag te beleven: samen met de bewoners boodschappen doen, het eten te verzorgen, samen het huishouden doen, maar ook om samen te zingen of te puzzelen of een wandeling te maken in de ruime tuin. Er is kortom tijd om er samen een mooie dag van te maken.

Spreekt dit je aan en wil je hier meer van weten? Stuur naar Liz@hmph.nl je CV met een toelichting waarin je schrijft wie jij bent en wat je bij ons kunt toevoegen en we gaan graag het gesprek met je aan. Twijfel je nog en zou je graag eerst willen ervaren hoe wij het anders doen dan andere organisaties? Neem dan ook contact op: we laten je graag zien hoe we werken. Loop een paar uurtjes mee met één van onze collega’s en je hebt een goed beeld van het werken bij Het Max Plazier Huis. Bel ons op 0224-200022 (optie 9) voor meer informatie.

Leer-/werkplek

Zou je misschien wel in de zorg willen werken, maar heb je niet de goede opleiding en ervaring? Wij vinden het leuk om nieuwe zorgtoppers op te leiden!

We hebben weer ruimte om studenten aan te nemen die de opleiding voor Helpende (MBO 2) of Verzorgende IG (MBO 3) gaan volgen. Je gaat 1 dag per week naar school en leert het vak daarnaast bij ons in de praktijk.

Naast dat je opleiding wordt betaald door het Max Plazier Huis ontvang je ook al salaris. Dus ben je zij-instromer of kom je net van school af en wil je graag én jezelf ontwikkelen én een salaris verdienen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Mail ons via Liz@hmph.nl of bel ons op 0224-200022 (optie 9).

Wij vinden het belangrijk dat je feeling hebt met de doelgroep en dat je gemotiveerd en enthousiast bent om nieuwe ervaringen op te doen.

 

Bewonersraad

Ben jij verwant aan een van onze bewoners en denk je graag met ons mee, wellicht is er dan nog ruimte om zitting te nemen in de bewonersraad. Stuur een mailtje naar JacobJan@hmph.nl, of, liever nog, spreek Jacob Jan een keer aan en bespreek de mogelijkheden.