Het Max Plazier Huis is op zoek naar een Verpleegkundige (MBO 4)

Bij Het Max Plazier Huis wonen 48 ouderen, met een dementie. Plus met nog veel meer: met een jeugd, met kinderen, met uiteenlopende talenten. Een talent om er iedere dag weer het beste van te maken bijvoorbeeld. Of een talent om scherp uit de hoek te komen. om te relativeren, om te lachen. Met ook allemaal hun eigen nare herinneringen, of vervelende lichamelijke klachten, of angst en verdriet. En weet je wat nou zo fantastisch is aan het werken bij Het Max Plazier Huis: dat we al deze mensen mogen ontmoeten. Dat ze ons, soms voorzichtig, soms heel enthousiast, toelaten in hun leven. Dat wij voor ze mogen zorgen. Met hun dementie.

Wat wij ze te bieden hebben? Tijd, aandacht, kennis en ervaring. Met een prachtig team hebben we nauw contact met de bewoners. Samen zorgen we voor de complexe problemen waar de ouderen mee te maken hebben. Een leven lang aan medische problemen, aan sociale problemen, aan zorgen en twijfels, komen weer prominent naar boven naarmate het einde van het leven zich aandient. Daar aandacht aan geven en tegelijkertijd rust, vertrouwen en duidelijkheid bieden.  Snel schakelen met verpleegkundig specialist, met huisarts, met familie, met psycholoog, met gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) en contactverzorgenden. Waarbij we ons voornamelijk richten op goede palliatieve zorg.

De kerntaken van een verpleegkundige in het Max Plazier Huis zijn:

Zorgproces op de eigen woning (8 bewoners) volgen en sturen: als verpleegkundige bewaak je de kwaliteit van de zorg. Je bent betrokken bij het hele zorgproces. Je coördineert de zorg binnen één woning en betrekt je collega's van het zorgteam bij het zorgproces en het methodisch werken. Door elkaar aan te vullen, loopt de zorg naadloos in elkaar over en ervaart elke bewoner dagelijks waardevolle momenten.

Triage bij veranderingen bij alle bewoners in het Max Plazier Huis: gedurende je verpleegkundige dag ben je voor het hele huis aanspreekpunt voor verpleegkundige vragen en coördineer je eventuele vervolgstappen.

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een kleinschalige zorginstelling.
  • Een warme en collegiale werkomgeving waarin teamwork centraal staat.
  • Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.
  • Een baan met voornamelijk dag- en avonddiensten – met wekelijks een verpleegkundige dag waarin je boven formatie werkt.
  • We werken met een ruime formatie en staan gedurende de dag/avond met 2 collega’s op een groep van 8 bewoners.
  • Een salaris in functieschaal 45 en arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT.

Ben jij de verpleegkundige die enthousiast wordt van het bieden van kwalitatief goede zorg in een kleinschalige setting? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Werken@hmph.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en te bespreken hoe jij kunt bijdragen aan het welzijn van onze bewoners en ons team.Werken en leren bij Het Max Plazier Huis (BBL)

Zou je misschien wel in de zorg willen werken, maar heb je niet de goede opleiding en ervaring? Wij vinden het leuk om nieuwe zorgtoppers op te leiden!

We hebben weer ruimte om studenten aan te nemen die de opleiding voor Helpende (MBO 2) of Verzorgende IG (MBO 3) gaan volgen. Je gaat 1 dag per week naar school en leert het vak daarnaast bij ons in de praktijk.

Naast dat je opleiding wordt betaald door het Max Plazier Huis ontvang je ook al salaris. Dus ben je zij-instromer of kom je net van school af en wil je graag én jezelf ontwikkelen én een salaris verdienen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Mail ons via Werken@hmph.nl of bel (0224-2000 22) en we bespreken graag de mogelijkheden

Open sollicitatie

Bij Het Max Plazier Huis vinden we het altijd leuk om in contact te komen met enthousiaste zorgmedewerkers die onze visie op zorg omarmen en hieraan graag een bijdrage leveren. Heb je interesse om bij ons te werken, stuur dan een open sollicitatie en wie weet word jij onze nieuwe collega: nu of over een poosje.

Bij ons werken helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen.

Deel jij onze passie in het leveren van warme zorg aan mensen met dementie en spreken onze kernwaarden en missie jou aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar Werken@hmph.nl. We gaan heel graag met je in gesprek!

Wil je eerst meer weten over de werk-inhoud, bel dan gerust naar Het Max Plazier Huis (0224-2000 22) en kies optie 9, voor overleg met Marion (leidinggevende / zorgmanager), Patricia (psycholoog / zorgmanager) of Marja (verpleegkundig specialist / zorgmanager).

Vrijwilligers

Om nog meer tijd en aandacht te kunnen geven aan de bewoners, is extra hulp van harte welkom! We hebben een grote tuin waar samen met de bewoner heel veel getuinierd of gewandeld kan worden. Of hou je van koken, dan kun je wellicht rond etenstijd helpen: in iedere woongroep maken we dagelijks met elkaar de maaltijden klaar. Juist meer zin om samen te rummikubben, ook dan vinden we het fijn als je ons wilt ondersteunen.

Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen in de zorg aan anderen? Stuur een berichtje naar Werken@hmph.nl en we gaan in gesprek over je mogelijkheden. Vast bedankt!